Responsivt design

Vi vil gøre din hjemmeside responsiv, altså tilpas dit webdesign til alle enheder

Oplysningerne kunne udføre godt fra forskellige kanaler, ikke kun i en bog, avis men på en stationær PC, laptop, iPad / tablet eller smartphone. I en tid med mobile brugere behøver ikke at bære på de store ting som den bærbare computer…. Du har en smart telefon fra din lomme med internetadgang, sidder hjemme i sofaen, stående udenfor, åbn responsiv hjemmeside på smartphones, efter nyheder, shopping og så videre. Det er så nemt! du er ajour med den responsive hjemmeside på din smartphone, iPad / tablet.

For at gøre alt indhold tilgængeligt fra en største skærm til en mindste skærm, vil jeg gøre sådan, så sidehovedområdet, logo automatisk “flytte og ændre” mindre, efterhånden “samle” alle menupunkter i en knap, der kan klikkes for at åbne dem “dropdown”, og alle kolonner i kun én kolonne og brugeren skal f.eks rulle på skærmen for at få vist alt indhold.

Destop
Når webstedet køre på pc eller laptop, er det helt normalt som en traditionel hjemmeside.

Tablet
For at gøre alle menu-, undermenuemner, links og knapper til rådighed for bruger finger, vil jeg give mere afstand mellem dem, således at brugeren finger ikke rammer uønskede steder.

Smartphone
For at gøre alle links og knapper til rådighed for bruger finger, vil jeg give mere afstand mellem dem, således at brugeren finger ikke rammer uønskede steder. Jeg gør undermenuemner til store knapper, som ikke blot giver masser af plads til finger, men det er også overskueligt.